VELTINIAI BATAI - JŪS PRIVALOTE JAIS AVĖTI!


NUO SENŲ LAIKŲ VELTINIAI BATAI VERTINAMI UŽ ŠILUMĄ IR PRAKTIŠKUMĄ. DABAR VELTINIAI BATAI APSIŪTI PADAIS, TAD TIKS MEDŽIOKLEI, APLINK NAMUS, MIŠKAN IR ILGIEMS PASIVAIKŠČIOJIMAMS - JŪSŲ KOJOS VERTOS AVĖTI ŠILTAI. BATAI, KURIE ŠILDO.

Vilna - natūralus neaustinis pluoštas, puikiai saugantis nuo drėgmės ir šalčio. Vilna puikiai reguliuoja kūno temperatūrą, todėl avint veltinius batus Jūsų kojos ir nešals, ir neprakaituos. Be to, vilna pasižymi puikiomis gydomosiomis savybėmis, todėl avint veltinius gerėja kraujotaka, slopinami uždegimai ir stiprinamas organizmas. Ar gali būti geriau - VELTINIAI BATAI: ŠILTA, SVEIKA IR STILINGA AVALYNĖ!



2015 m. liepos 28 d., antradienis

KODĖL JIE TAIP GERAI ŠILDO?

Pati šilčiausia, nuo seno žinoma avalynė - veltiniai batai - gaminami iš natūralios avies vilnos.
Slavų šalys, užkluptos didelių šalčių, šildosi valenki batais, nuveltais iš storo sluoksnio avies vilnos. Vilna - gamtos dovana, sveika sąnariams, vilnos pūkeliai atlieka mikro masažą ir taip reguliuoja kraujo apytaką galūnėse - jos šyla. Termoreguliacinės vilnos savybės ypač reikalingos žmonėms, kurių pėdos labai prakaituoja, drėgsta ir tiems, kurių galūnės nuolat šaltos.

Pramoniniu būdu, specialiomis mašinomis velta vilna yra stora, todėl užtikrina šilumos cirkuliaciją veltinukų viduje. Be to, tokiu būdu nuvelti veltiniai batai nesudyla, yra itin ilgaamžiai, skirtingai nuo rankomis veltų veltinių (žmogaus rankos fiziškai negali taip tankiai suvelti vilnos, kaip specialios mašinos).

Apaukite kojas veltiniais batais, jie palaiko pastovią kūno temperatūrą,  tad jos niekada nešals!

Tradiciniai veltiniai batai, be padų: 37 ir 38 dydžiai. Galima apauti kaliošiukais. Kaina 25 Eur.
Tel. pasiteiravimui 8 614 866 74.


AR ŽINOTE KAD VELTINIAI BATAI...
  • nebijo drėgmės - vilna turi riebalo lanolino, kuris atstumia drėgmę
  • sušyla nuo kūno temperatūros ir gautą šilumą išlaiko veltinukų viduje
  • kvėpuoja, nes vilna natūrali gamtos medžiaga, pralaidi orui


Su veltiniais batais galima keliauti tiesiai į sniegą, apmovus kaliošiukus - bristi per purvą, o įėjus į patalpą, kaliošiukus nusispirti ir likti su veltinukais - patogu ir šilta!


2 komentarai:

  1. Nors veltiniai batai moterims nėra labai patraukli prekė kaip, tarkim, aukštakulniai bateliai. Tačiau, galiu patikinti, kad šaltuoju metų laiku šie veltiniai pati geriausia avalynė. Patogūs, šilti, pralaidūs orui. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man žiemą visada labai skauda sąnarius, todėl manau, kad veltiniai batai man labai praverstų.

    AtsakytiPanaikinti